Menu
+45 40 21 71 48
Slotsarkaderne 225, Hillerød

Lysekrone

chandelier

Lysekrone

833 DKK

Lysekronen tiltrækker med et behageligt farveskema og fraværet af unødvendige detaljer. Den mørke kaffefarvede metalbase passer perfekt sammen med de kromfarvede horn. Rektangulære glaslofter med afrundede hjørner er dekoreret med et gennemsigtigt mønster i form af diamanter. Lampen er lavet i en harmonisk trendstil af moderne geometri. Den er ideel til moderne interiør og standard lofter.

chandelier

Lysekrone

1499 DKK

Lysekronens design har ikke en hovedstang, er ikke overbelastet og er luftig. Lampens kompakte højde er ideel til en standard lofthøjde. Lysstrømmen er beskyttet af lofter, skaber blød belysning forskellige farveindstillinger gør det lettere at vælge.

chandelier

Lysekrone

1379 DKK

Klassiske former og traditionelle materialer. Stramningen af stilen suppleres med et udskåret lineært mønster på de frostede glas lampeskærme. Klassikernes chic ligger i enkelheden! Elegant design i en traditionel klassisk stil. Den ædle skygge af basen er antik Bron .e. Udskåret mønster af lampeskærme. Høje belysningsparametre. Attraktiv pris.

chandelier

Lysekrone

1199 DKK

Alt skinner og spiller fra det klare lys i lamperne. Denne lysekrone vil dekorere elegant interiør lavet i lyse moderne stilarter: eklektisk, Art Deco, moderne. Klynger af dekorative krystal vedhæng skinner med deres mejslede kanter. De danner grundlaget for designet af en glamourøs brun lampe med en krombase.

chandelier

Lysekrone

1999 DKK

Lysekronens romantiske natur afspejles i de glatte linjer i beslagene og det delikate farveskema. Lysekronen pryder et provencalsk interiør eller et hyggeligt loungeområde i middelhavsstil, hvor det bløde lys fra tekstilhvide lampeskærme skaber en vidunderlig atmosfære for privatlivets fred. Metalbasen er malet i en mat hvid farve og dekoreret med en patina for at skabe en aldrende effekt.

chandelier

Sconce

179 DKK

Et behageligt farveskema, raffinerede detaljer, udskåret indretning-alt dette gør sconce til en værdig udsmykning af interiøret. Metalbasen er lavet i en trendy skygge af kakao med mælk. Den fremhævede effekt af aldring af basen ser positivt ud i modsætning til den hvide stof lampeskærm, dekoreret med en rig kakao farve kant.

chandelier

Lysekrone

2099 DKK

Subtil raffineret stil, nåde, behagelige nuancer... alt dette gælder Utvivlsomt for lysekronen. Det erobrer med sine usædvanlige former og succesfulde farveskema: metalbasen er malet i en ædel Bron colorefarve og er perfekt suppleret med tekstil lampeskærme af en delikat cremefarve. Lampeskærmene er også dekoreret med rhinestones, hvilket er typisk for alle lamper lavet i henhold til trends i modetrenden med elementer af glamour.

chandelier

Lysekrone

3499 DKK

Det brutale design med en massiv indretning tilføjer chic til interiøret. Sæsonens Trend: små suspensioner bruges som sconces og lightsonal lys. Skift længden af ophængningskæden til lofter i forskellige højder. Den dekorative krystalkolonnade afspejler gentagne gange lyset og dekorerer lysekronen. Forskellige farveindstillinger gør det lettere at vælge.

chandelier

Lysekrone

1459 DKK

Lysekronen vil være en værdig udsmykning af et klassisk interiør. Metalbasen er lavet i to varianter: farven på antik Bron .e og hvid med en patina effekt. De yndefuldt buede horn er dekoreret med elegante snoet elementer i blomsterstil, og rosetterne er dekoreret med et udskåret mønster. Match sammensætningen-lyskilder i form af stearinlys.